sunnuntai 26. helmikuuta 2012

viikonlopun kuvasaldo

Gina Tricot 24,95€

Mä oon ainakin tänä viikonloppuna erittäin hyvinsyönyt, väänsin meinaan eilen itelleni pizzaa ja hedelmäsalaattia. Huhuh, tän hiihtoloman jälkeen alkaakin laihis, tänään meen spinningiin polttamaan hiihtolomakaloreita. 
Tänään kelattiin äitin kanssa että mentäis kaivariin kävelylle kun oli niin kiva ilma kun ikkunasta ulos katto, mut kun mentiin ulos niin tuuli tosi kovaa niin ei me sitten lähdettykään merenrannalle hytisemään. Se johti siihen että eksyin taas ginaan (se oli neljäs kerta tällä viikolla kun kävin siellä! ai miten niin ostan kaikki vaatteet ginasta?!) ja mukaan lähti yllä olevassa kuvassa oleva paita. Kävin tän jälkeen vielä ostamassa suomalaisesta kirjakaupasta tollasen kirjan joka on tyhjää täynnä. Oon kauan halunnut ostaa tollasen, koska haluun leikellä sinne kaikkia inspiskuvia lehdistä yms. ja kirjottaa ajatuksia. Nyt sain sitten aikaseks ostaa ton.
Wayne's Coffee-riippumus iski taas tänään, oli pakko käydä kahvittelemassa. Suosikkikahvila, oon sielläkin varmaan käynyt tällä viikolla ehkä neljä tai viis kertaa. Täytyis vähän rajottaa.